ONZE VISIE 

Livemuziek voor iedereen

Wij weten dat livemuziek niet altijd bereikbaar is voor iedereen. Je kunt nu je zoektocht naar kwaliteit en duidelijkheid stoppen. Met concept369 hebben wij een concept ontwikkeld waarbij je, samen met ons, op zoek gaat naar het beste entertainment voor je evenement. Wij leveren een totaaloplossing, en leveren kwaliteit en zekerheid voor een lage en eerlijke prijs! Neem gerust vrijblijvend contact met ons op, we helpen je graag verder!

 

Wie zijn wij? 

Wij zijn Jaimy Manuhutu en Niek de Koster. Twee jonge, ervaren muzikanten. Wij maken al jaren samen muziek, en hebben in deze jaren een mooi netwerk opgebouwd. We zijn onder andere bekend van bijvoorbeeld de Isabel Provoost band en van de Hobbyisten. Onze passie is muziek, en we willen dit graag delen met iedereen. Of het nu gaat om het zorgen voor muziek op een zonnige zondagmiddag of om het leveren van een complete band en dj op een groot feest, wij zullen met alle plezier helpen! 

Onze ambitie 

Wij als muzikanten hebben een ambitie. Die ambitie is kort samen te vatten. We willen het plezier wat wij ervaren met het maken van muziek, met zo veel mogelijk mensen delen. We dromen er van om op grote podia te spelen en onze eigen muziek op de radio te horen. Met behulp van CONCEPT369 hopen wij u makkelijker te vinden. Wij hopen heel veel mensen gelukkig te maken en vinden het belangrijk dat we aan het einde van een event iedereen met een glimlach op het gezicht naar huis zien gaan! 


Wie zijn wij? 

Jaimy Manuhutu 

Jaimy ademt muziek. Je kunt hem kennen van een van zijn vele bands. Hij draait al heel wat jaren mee in de muziek, en speelt bij onder andere Isabel Provoost en de Hobbyisten. Naast het spelen van basgitaar is Jaimy ook erg bedreven in het zakelijke aspect rondom het muziek maken. Hij heeft een groot netwerk, en zorgt er altijd voor dat alles goed geregeld is!

Niek de Koster

Niek, of hoe men hem ook wel eens noemt; muzniek, draait net als Jaimy al even mee in de muziek. Hij is een toetsenist/pianist in hart en nieren. Niek speelt in de Isabel band, en je zou hem  kunnen kennen van zijn project Soulmates. Niek is rustig en betrouwbaar en is iemand die graag blijft innoveren, dit is iets wat hij ook zeker wilt doen binnen concept369! 

''Music is a world within itself, with a  language we all understand'' - Stevie Wonder